Ons lichaam is gemaakt om optimaal te bewegen. 

Essentrics doet precies dat.

Dynamisch stretchen geeft je lijf kracht, souplesse en energie.

- Wil jij vroegtijdige veroudering voorkomen en vertragen?

- Ben je op zoek naar een workout die zorgt voor meer spierdefinitie?

- Wil jij je flexibiliteit en bewegingsvrijheid verbeteren en blessures voorkomen?

- Ben jij een fanatieke sporter of atleet en wil je prestaties een boost geven door verbeterde bewegingsvrijheid,      souplesse, power en reactievermogen?

- Zoek je een manier om het genezingsproces van blessures te versnellen en de pijn te verlichten?

- Verbeter jij graag je energieniveau en metabolisme?

- En train je het liefst je hele lichaam?

 

Essentrics® biedt al deze voordelen in een workout. Kijk voor meer informatie over deze methode op https://essentrics.com/nl/.

 

Het traject dat ik met mijn klant aanga, begint met het leren in ontspanning en vriendelijk te bewegen. Vervolgens train ik flexibiliteit en kracht. Op deze manier vindt de hele lichaamsstructuur weer balans. Vaak verdwijnen klachten en al na een paar trainingen wordt meer bewegingsvrijheid ervaren. Bij een regelmatig trainingspatroon (ten minste 2 keer per week) zorgt deze aanpak ook voor een drastische verbetering van sport prestaties die zich meer richten op korter spierwerk (denk aan hardlopen, zwemmen of golfen).

Groepstraining

Alle groepstrainingen vinden plaats in het leefstijl gebouw van Landgoed Duinlust in Overveen. Een groepstraining bestaat uit een uur lang “vloeiende grote bewegingen en dynamische stretches” op mooie muziek. Hierdoor worden alle 650 spieren getraind. Na enkele weken kun je al resultaat verwachten: meer ruimte in je lichaam, een plattere buik en een slankere taille, billen en benen. Doordat je spieren sterker worden verbetert ook je lichaamshouding. De perfecte manier om je lijf soepel en sterk te houden. Er zijn verschillende soorten Essentrics® training. Hier kan je bekijken welke er zijn en wat ze inhouden.

 

Privétraining

Heb je een specifiek doel, zoals meer range of motion, flexibiliteit, toning of herstellen en pijnvrij worden? Dan is een één-op-één training iets voor jou. Hierin leer je de basis van de Essentrics techniek, met 100% aandacht voor jou en je lichaam. En een trainingsprogramma afgestemd op jouw doelen, behoeften en geschiedenis. Personal training kan op verschillende locaties worden gegeven.