top of page
Schermafbeelding 2022-05-03 om 15_edited_edited.jpg

Herstel het vertrouwen in je lichaam na blessure of ziekte

Toen ik vele jaren geleden na een ernstig verkeersongeluk eindelijk groen licht kreeg van mijn therapeut om weer te gaan bewegen, stond ik voor een uitdaging. De sportschool leek een verre droom; ik voelde me gevangen in het gat tussen het beweegadvies van mijn behandelaar en daadwerkelijk in beweging te komen.

 

Zodra ik echter de moed vond om toch te bewegen, stuitte ik al snel op pijntjes en ongemak. Mijn lichaam leek me in de steek te laten, en ik werd geconfronteerd met beperkingen die ik nooit had gekend. Ik was vooral bang, bang om stappen te zetten. Frustratie, angst en ongemak weerhielden me ervan om te doen waar mijn lichaam voor bedoeld is: bewegen. Het gebrek aan vertrouwen zorgde voor weerstand tegen bewegingen bracht geen steek verder.

Naarmate de tijd verstreek, besefte ik dat niet alleen mijn lichaam, maar ook mijn geestelijke gezondheid werd aangetast. Frustratie en angst namen toe, waardoor ik me steeds meer terugtrok uit beweging en activiteit van het lijf. Het voelde als een vicieuze cirkel waaruit ik niet kon ontsnappen.

Hoe Zachte Beweging Mij Terugbracht naar een Actief Leven

 

Na een periode van intensieve zoektocht, ontdekte ik eindelijk een beweegmethode die perfect bij mijn lichaam paste en me langzaam maar zeker weer in beweging bracht. Essentrics bleek al na een paar maanden een helende werking te hebben op zowel mijn lichaam als geest. Deze doorbraak voelde als de beloning voor mijn jarenlange inzet en vastberadenheid. Geïnspireerd door mijn eigen genezingsproces, besloot ik mijn ervaring te delen en bekwaamde me in de Essentrics methode. Ik maakte het mijn missie om vrouwen weer in beweging krijgen op een zachte en respectvolle manier.

 

Met een slimme aanpak die voorziet in:

  • De juiste begeleiding, het liefste van een ervaringsdeskundige, om mijn lichaam weer in beweging te krijgen.

  • Het gebruik van respectvolle methodes die geen blessures of klachten zouden veroorzaken.

  • De mogelijkheid om te ontdekken wat mijn lichaam nog wel kon, in plaats van te focussen op beperkingen.

  • Een overzichtelijk traject dat veilig en vertrouwd aanvoelde.

  • Een holistische benadering die niet alleen lichamelijke klachten verlichtte, maar ook een gezonde relatie tussen lichaam en geest bevorderde.

  • Het opbouwen van zelfvertrouwen en begrip van mijn lichaam tijdens het bewegingsproces.

"Net zelf de hele trap omhoog gelopen. Appeltje eitje. Terwijl ik vanochtend nog op krukken liep omdat ik dacht dat ik die nog nodig had. Lopen gaat ook veel beter. Dank voor vandaag en vooral het helpen met mijn zelfvertrouwen. Wat een verschil!! Dit revalidatietraject gaat voor velen een verschil maken'

Irene  I  Personal training client

Revalidatie traject:
Herstel het vertrouwen in je lijf 

Het 'Herstel je vertrouwen' Revalidatietraject biedt persoonlijke begeleiding op een geruststellende manier. We stemmen de trainingen af op jouw unieke behoeften, met de focus op wat nog wel mogelijk is. Ons doel is om jou en je lichaam weer in beweging te brengen op een respectvolle en zachte manier. Als ervaringsdeskundige op het gebied van revalidatie, stel ik je voor aan de kracht van zacht bewegen, met behulp van onder andere de Essentrics methode. Bovendien deel ik mijn uitgebreide kennis over het lichaam en de werking ervan, en bied ik waardevol advies en conten die je altijd kunt blijven gebruiken. Als je verlangt naar vertrouwen op jouw lichaam dat weer comfortabel beweegt, dan is dit jouw traject.

Wat je mag verwachten

Een uitgebreide beweegscan

In een eerste gesprek maken we kennis en bespreken we welke stappen jij wilt zetten. Als er een klik is maken we afspraken voor een volgende stap. Als ik denk dat ik je niet kan helpen, zeg ik dat ook eerlijk en geef ik je advies over wat wel bij je past. Het is mij intentie om je altijd te voorzien van advies ongeacht of we samenwerken. Kortom, een eerste belangrijke stap naar herstel en mobiliteit en 

4 live sessies van 50 min.

'This is were the magic happens.' In onze 1 op 1 sessies gaan we echt samen aan de slag.  We tappen in op het zelfhelend vermogen van jouw lichaam en passen kennis gelijk toe. In onze sessies samen zal loepzuiver aan het licht komen wat jouw lichaam nodig heeft om weer terug te gaan naar bewegen en vitaliteit.

 

Onbeperkt toegang tot de live groepslessen

Tijdens dit traject kan je, mits mogelijk, onbeperkt meedoen met de Essentrics groepslessen van onze studio. Zodat jij wekelijks in groepsverband onder professionele begeleiding van mij of een van de gecertificeerde docenten kan oefenen. Want herhaling en oefening baart kunt. Natuurlijk krijg je advies over wat wel en niet kan en informeren we de desbetreffende docenten over eventuele aanpassingen.

Onbeperkt toegang tot een breed scala aan online trainingen 

In onze zeer uitgebreide online omgeving vind je diverse trainingen, workout en uitleg video's die jouw proces optimaal gaan ondersteunen. Je vindt er materiaal gefilterd op lengte en thema. je kan hier 24/7 terecht.

Extra bonussen

- Exclusieve virtuele work-outs die voor altijd tot je beschikking blijven zodat je thuis 24/7 kan terugkijken en oefenen.

- Hulpmiddelen en/of instructies die je helpen bij bindweefsel training.

- Eventuele suppletie - en lees adviezen zodat jij je helemaal kan onderdompelen in het traject.

Als je voelt dat dit het juiste traject voor jou is, meld je dan aan voor een vrijblijvende beweegscan. Samen ontdekken we dan wat jouw lichaam nodig heeft om weer in beweging te komen en of dit traject perfect bij jou past.

Jouw investering

  • Tijd voor de eerste belangrijke stap; de beweegscan. In dit gesprek kom jij erachter wat de volgende stap is naar heling en vriendelijk beweging. Het gesprek is helmaal gratis en vrijblijvend; een mooie eerste stap naar bewustwording.

  • Een besluit: Als wij kiezen voor een  samenwerking plannen we 4 keer een 1 op 1 sessie van 50 minuten.  Deze sessies vinden doorgaan plaats binnen de periode van 5 weken in onze studio in Overveen. Nogmaals; this is where the magic happens! In deze sessies ga je veel leren over specifiek jouw lichaam en wat het nodig heeft nodig heeft om weer in vrijheid te kunnen bewegen. 

  • Deze traject van 5 weken vraagt een investering van €399,-  (excl. BTW).

  • Na dit traject overleggen we welk vervolg past bij jou; Essentrics groepslessen, verdieping in de Full Ciorcle Course of je persoonlijke training traject verlengen met een strippenkaart van 5 of 10 sessies. Waarbij je gedurende de periode dat de strippenkaart geldig is 24/7 toegang houdt tot de online bibliotheek.

 

Mijn garantie

Vanuit eigen ervaring en het werk wat ik met vele cliënten heb gedaan, weet ik dat elke traject het begin is van heling op welk vlak dan ook. Maar ik kan een specifiek resultaat natuurlijk nooit helemaal garanderen: Mijn linkerbeen is nog altijd korter dan mijn rechterbeen. Maar ik weet intussen wel feilloos te varen op de navigatie van mijn lichaam zoals het nu is en wat het nodig heeft. Wat ik je dus wel garandeer is dat we belangrijke stappen voorwaarts gaan zetten en dat je de kennis die je meekrijgt voor altijd van jou is. Ben je echter na onze eerste live 1 op 1 sessie toch niet tevreden dan meldt je dat binnen 24 uur per mail en krijg je je complete investering retour.

Die ja! die je nu voelt kan je nu gelijk omzetten in actie door die eerste stap te nemen. Meld je hier aan voor de vrijblijvende beweegscan. Begin vandaag nog je revalidatie en het herstel van het vertrouwen in je lichaam.

Ik spreek je graag!

 

Hartelijke groet, 

Fleur

_DSC0079.jpg
bottom of page