Essentrics @ the beach

Helend bewegen op het strand:

Deze zomer je souplesse significant vergroten, zodat je je jaren jonger voelt? Zonder dat je jezelf daarvoor in het zweet moet trainen en op de mooist locatie: het strand van Zandvoort?

Elke maandag avond tijd voor jezelf waarbij je echt resultaat gaat ervaren, een kleine greep:​

  • Verbetering van houding, flexibiliteit, balans en bewegingsvrijheid.

  • Stress release

  • Energie level drastisch opbouwen

  • Actief, fit en pijnvrij blijven hoe oud je ook bent

  • Kom tot jezelf met een workout die heerlijk is om te doen

  • Wekelijkse portie zeelucht die significant bijdraagt aan je welbevinden en je gezondheid.​

Wil jij het eerst komen uitproberen? Dat kan met onze  introductieaanbieding.

Ben jij al overtuigd en wil je graag je plekje veiligstellen en je toegangsbewijs al aanschaffen voor dit seizoen? Dan zijn dit zijn de mogelijkheden.


1. Een 10 rittenkaart 3 maanden geldig €140,-
2. Een 10 rittenkaart geldig t/m oktober €160,-
Let op: bij de rittenkaarten moet je zelf je les plek reserveren in Grib, ons online aanmeldsysteem. Een vaste lesplek kan je laten vastleggen als je een abonnement neemt:
3. Live & online abonnement €57,- per maand, eerste maand 20% korting. Dit abonnement geeft je ook toegang tot de online omgeving van Flow by Fleur waarin je Essentrics livestreams vindt en heleboel waardevolle content. Het abonnement sluit je voor minimaal 3 maanden af en is daarna maandelijks opzegbaar. (Dit is overigens de goedkoopste optie want je betaald  met een abonnement gemiddeld maar €12,- per les)

Dus wil je tijdelijk of maar af en toe een live les bijwonen op het strand? Dan is de losse strippenkaart de beste keuze. En als je  standaard 1x keer per week live wilt trainen en alle content van de de online omgeving erbij wilt, is het abonnement de goedkoopste optie. Daarin is de laagste prijs per les doorberekend. En met alleen een leskaart heb je dus geen toegang tot de online omgeving en de vervangende livestreams als het slecht weer is.

Let op: De maandagavond les is vol. Voor de volledigheid kan je hier het lesrooster ook nog even bekijken om daarop je keuze te baseren.