top of page
_DSC0111.jpg

Groepslessen bij Flow by Fleur zijn een ervaring

Welkom in de wereld van zachte beweging voor de vrouw die niet erg van de sportschool houdt maar wel graag op een intelligente en gracieuze manier ruimte en leefkracht wil vrijmaken in haar lichaam.

Onze lessen zijn de oplossing voor jou als je:

 • Je lijf met de dag strammer en slapper voelt worden en je je daardoor beperkt voelt in je dagelijks leven. Je betrapt jezelf soms op de gedacht dat je straks echt oud en krom bent als je zo doorgaat.
   

 • Het zat bent om stil te staan. Je hebt lang niks gedaan aan je lichaam; het leek niet zo belangrijk. Maar nu voel je dat je lijf er behoefte aan heeft weer te gaan bewegen. Sterker het wordt steeds meer noodzaak. Maar ja, hoe pak je dat slim aan? 
   

 • Een haat liefde verhouding hebt met je lichaam. Je zit regelmatig in je hoofd; daar speelt zich jouw leven grotendeels af. Over je lichaam denk je doorgaans niet heel positief en het voelt niet prettig. 

 • Sporten heel eerlijk gezegd helemaal niet zo leuk vind. Het heeft je nooit gepakt. Dus ben je zoekende naar een manier om toch aan je vitaliteit te werken.
   

 • Klaar bent met die sluimerende lichamelijke klachten. Die zich steeds door je lijf lijken te verplaatsen. Die je  beletten de sport te doen die je gewend was te doen. Of die je forceren te stoppen als je nieuwe manieren van bewegen uitprobeert. 
   

 • Je best regelmatig sport maar voelt dat jouw manier van bewegen niet compleet is. Je mist zachtheid, flexibiliteit, muzikaliteit en flow. Maar waar vind je een manier van bewegen die je naast kracht en conditie ook nog deze resultaten geeft?

Als je bij ons komt, ga je voelen dat:

Rabbit Graphic
Rabbit Graphic
Rabbit Graphic
Rabbit Graphic
Rabbit Graphic

Je strakker en zekerder in je vel gaat zitten. Maar ook dat je snel soepeler en energieker door het leven beweegt. Alles in jouw lijf weer stroomt en dat als jouw cellen zinderen van het leven.
 

Jouw hoofd en alle gedachtes die het produceert naar de achtergrond verdwijnen. Je lijf aangaat. Je opeens beseft wat de waarde is van je lijf en dus van jou. 
 

Je weer klachtenvrij en mobiel door het leven kan gaan, zonder quick fiksen of een batterij aan therapeuten maar gewoon door vriendelijke wijze beweging. Je gaat een nieuwe manier van bewegen leren zodat het zelfhelend vermogen van je lichaam aanspringt en haar werk kan doen.
 

Dat echt plezier hebben in bewegen ook en vooral voor jou is weggelegd. En dat je dat kan doen in een muzikale omgeving die inspireert en veilig is. 
 

Bezield bewegen bestaat op een manier die echt past bij jou en jouw lichaam lijf. En die je rap veel gewenste resultaten geeft zoals souplesse, kracht, energie en een super goed humeur.

Wanneer en waar?

Onze persoonlijke en unieke groepslessen vinden meerdere keren per week plaats in de studio en/of op het strand van Zandvoort in de zomer. Klik hier voor ons rooster of onze locaties.

Of onze studio bij jou past?

Veel vrouwen die zich bij ons aansluiten zijn op zoek naar een zachte en intelligente manier van bewegen die hen misschien wel terug brengt naar het gevoel van de balletles waar ze vroeger zo blij en vervuld van werden. Muzikaliteit, expressie, zachte heilzame vloeiende bewegingen. Onze groeplessen zijn een ervaring.

 

Het fundament van onze studio is de Essentrics® methode, een full body workout die spieren tegelijkertijd verlengt en versterkt. We bewegen op muziek die aanspoort, opzweept verzacht en en ontroerd. Het begin van de les bestaat uit een opwarming van het hele lijf. Daarna duiken we in flow-achtige beweging en mobiliseren, versterken en verlengen we al je 650 spieren. We sluiten, vaak op de grond, af met effectieve en slimme stretches en zakken volledig in het lichaam met ons bewustzijn. Bindweefsel is de bindende factor in al onze lessen. Een flow-triber komt met een hele grote glimlach uit de les en kan vervolgens de hele wereld aan.

 

Iedereen die bij ons wil komen bewegen, begint met een introductie traject: Drie proeflessen waarbij wij in kunnen tunen op jouw lichaam. En jij je kan onderdompelen in de ervaring van onze studio. In een persoonlijk gesprek kijken na afloop van je proefperiode naar de beste manier van instappen als dat de bedoeling is. Dat wordt na deze periode van lekker uitproberen en leren over jouw lichaam vanzelf helemaal duidelijk.

 

Voelt dit goed? Ga je hier van ‘aan’? Klik dan hier voor de introductie aanbieding.

shutterstock_240783118.jpg
bottom of page