top of page

de Full Circle Course
Powered by Flow by Fleur

Beeldmerk_edited.png

Ga je mee op reis door je lichaam?

Ontdek de Full Circle Course bij Flow by Fleur: jouw sleutel tot beweging en transformatie! Dit is jouw kans om je in te schrijven voor een reeks diepzinnige trainingen vol plezier, waarin we samen op ontdekkingstocht gaan in de magische wereld van beweging.

 

Deze inspirerende reeks is een activatieproces dat je (her)verbindt met je lichaam. Je leert over de verschillende systemen en hun werking, en nog belangrijker, hoe je ze kunt gebruiken in je beweging. We passen alle kennis direct toe, zodat het geïntegreerd wordt en je het kunt toevoegen aan je skillset. En het mooie is dat je gedragen wordt door een veilige en gelijkgestemde gemeenschap van medecursisten.

 

Het is tijd voor een nieuw hoofdstuk in jouw persoonlijke groei en bewegingsvrijheid. De gloednieuwe Full Circle Course is een programma dat je diep zal raken en transformeren. Stel je voor: een betoverende mix van dans, dynamisch stretchen, diep corewerk, lichaamsbewustzijn en nog veel meer. Je leert over het centrale zenuwstelsel en de invloed ervan op beweging, optimaliseert je bindweefsel en verlegt je grenzen met behulp van barre-werk. En alsof dat nog niet genoeg is, dompelen we je onder in de kracht van muziek, bezieling en embodyment. Maar dat is nog niet alles.

 

Onze Full Circle Course gaat verder dan alleen het fysieke aspect. We hebben ook energiewerk geïntegreerd, waardoor je niet alleen je lichaam traint, maar intentie toevoegt aan je beweging. Het is een holistische benadering die jou volledig omarmt en ondersteunt en verbind met de kennis en wijsheid van het lichaam. Het draait niet alleen om beweging, maar om een routine die beweging bewustzijn en belichaming fuseert. We willen dat je plezier hebt, dat je groeit en dat je jezelf verrast met wat je kunt bereiken als je vrienden wordt met je lichaam.

Dus, ben je klaar om jezelf onder te dompelen in deze unieke ervaring? Schrijf je in voor de Full Circle Course en ontdek de magie van beweging en transformatie.

 

Wat kun je verwachten:

  • Leer alles over beweging en ontwikkel een diep begrip van je lichaam.

  • Geniet van diverse disciplines, van dans tot barre-werk, en laat je inspireren.

  • Ontdek de impact van het centrale zenuwstelsel en optimaliseer je bindweefsel.

  • Verrijk je training met prachtige muziek, bezieling en energiewerk voor een holistische benadering.

 

Maak van beweging een avontuur en groei met elke stap die je zet! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in deze unieke reis naar zelfontdekking en persoonlijke transformatie.

 

 

 

  • De Full Circle Course bestaat uit 10 lessen van elk 70 minuten en vindt plaats op vrijdagochtend van 10.15 tot 11.30 in Hart Haarlem. De course wordt een aantal keer per jaar aangeboden. De eerstvolgende reeks start in September.

  • Tijdens de reeks ontvang je ook waardevolle content zoals muziek speellijsten, workouts en trainingen om zelf thuis mee aan de slag te gaan nog veel meer fijns.

  • De Full Circle Course kost €225,- .

  • Als je de Fullcircle Course als verdieping naast je reguliere Essentrics abonnement doet, ontvang je eenmalig 10% korting.

Belangrijke informatie

Voel je een hele duidelijke ja? Meld je dan aan voor de wachtlijst via dit aanmeldformulier. De selectie vindt elke reeks plaats op basis van 'first come first serve'.

bottom of page