top of page

de Full Circle Course
Powered by Fflow Academy  

Herstel de verbinding met je lichaam en ontdek de magie van beweging in deze unieke cursus!


 

 

Welkom bij de Full Circle Course, waar jouw lichaam en beweging de sleutel is tot transformatie!

 

Dit is jouw kans om deel te nemen aan een cursus vol kennis en plezier. Samen met andere vrouwen ga je op ontdekkingstocht in de betoverende wereld van het lijf en beweging. Deze inspirerende reeks activeert op praktische wijze de verbinding met je lijf en laat je het belang van zelfzorg ondervinden. Je leert over de verschillende lichaamssystemen en hun werking, en nog belangrijker, hoe je ze slim kunt gebruiken in je dagelijkse leven. We passen alle kennis direct toe, zodat het echt geïntegreerd wordt en je skillset wordt verrijkt.

 

En het allermooiste is dat je gedragen wordt door een veilige en gelijkgestemde groep van vrouwen die allemaal verlangen naar meer verbinding met hun lijf. En die willen leren hoe ze weer kunnen genieten van beweging dor middel van de helende kracht van muziek en dans. Vertrouw op de wijsheid en de kracht van je eigen lijf om je te leiden op deze prachtige reis naar zelfontdekking en vitaliteit.

"De Full Circle voelde elke week weer als een minivakantie. Door de afwisselende manieren van bewegen (zowel langzaam als bewust en soms een pittige workout) ademhalingstechnieken en geleide meditaties komen lichaam en geest optimaal met elkaar in verbinding. Het laat mijn energie bruisen en tegelijkertijd heb ik de rust en het vertrouwen in mijn eigen lijf weer gevonden. Wanneer is de volgende?"

Janneke - Deelneemster Full Circle Course


Mis jij wel eens diepgang in je beweeg routine? Of verlang je naar meer belichaming in persoonlijke ontwikkeling? Is het misschien wel tijd voor een nieuw hoofdstuk in jouw persoonlijke groei? En wil je dit minder vanuit het hoofd en meer vanuit het hart doen? De Full Circle Course is een programma dat je letterlijk en figuurlijk tot beweging aanzet.

 

Wat je kan verwachten?

Een betoverende mix van technieken die zich richten op het vergroten van lichaamsbewustzijn. We combineren (technieken uit de ) dans, dynamisch stretchen en fitness wijsheden. Je leert over het centrale zenuwstelsel en de invloed ervan op beweging. En je optimaliseert jouw kennis over en de verbinding met je bindweefsel. Ook verleg je je grenzen met behulp van barre-werk. Dit alles wordt gedragen door de inspiratie van muziek en bezieling. En dat is nog niet alles.

 

De Full Circle Course gaat voorbij het fysieke aspect, want ook energiewerk is erin geïntegreerd, waardoor je niet alleen je fysieke lichaam traint maar ook intentie toevoegt. Het is echt een holistische benadering die de relatie met je lichaam en je innerlijke leiding activeert. Zodat je meer belichaamd, van binnenuit kan leven. We willen graag dat je plezier hebt, dat je geniet, dat je geluk ervaart, dat je je ontwikkelt en dat je jezelf verrast met wat je kunt bereiken als je vrienden wordt met je lichaam.

Dus, ben je klaar om jezelf onder te dompelen in deze unieke ervaring? Schrijf je dan vast in voor de komende Full Circle Course en ontdek de magie van beweging en transformatie.

 

 

 

 

 

 

 

Wat jij kan verwachten als je meedoet met de Full Circle Course:

 

 • Een betoverende mix van bewegingstechnieken: Dans, dynamisch stretchen, de Melt methode, fitness en barre-werk komen samen om lichaamsbewustzijn te vergroten.

 • Kennis over je lichaam: Leer over het centrale zenuwstelsel, de werking van verschillende lichaamssystemen en de verbinding met je bindweefsel.

 • Holistische benadering: Integreer energiewerk om niet alleen je fysieke lichaam, maar ook je intentie te trainen en je innerlijke leiding te activeren.

 • Leer weer genieten van bewegen:  Beweeg op inspirerende muziek en ervaar hoe elke oefening aanvoelt als een dans.

 • Dompel jezelf onder in een veilige en gelijkgestemde gemeenschap van inspirerende vrouwen.

 • Zelfontdekking en vitaliteit: Laat je leiden door de kracht van je eigen lichaam op deze prachtige reis naar zelfontdekking en welzijn.

Nadat je de Full Circle Course hebt afgerond kan je je opgedane kennis en skills blijven oefenen en onderhouden. Twee keer per maand zijn er namelijk ook losse Full Circle sessies uitsluitend voor oud deelnemers van de Full Circle Courses.

 

Maak van beweging een avontuur en leer jezelf en je lichaam beter kennen met elke stap die je zet! Ik kijk ernaar uit om jou te verwelkomen in de innercirkel van Fflow Academy waar zelfzorg, persoonlijke transformatie  en verbinding centraal staan.

Fleur heeft ons tijdens de Full Circle Course diep geraakt en veel handreikingen gegeven om in ons lichaam te kunnen en mogen voelen en in vrijheid te kunnen bewegen. Het samenzijn met deze toffe dames is van grote meerwaarde voor het delen en durven loslaten van dat wat niet meer bij me hoort.

Esther - deelneemster Full Circle Course

 

Wat je nog meer wilt weten

 • De Full Circle Course bestaat uit 10 actieve live sessie van 75 minuten. 

 • Er zijn twee edities dit najaar op dinsdagavond en vrijdagochtend in onze studio in de Tetterodehal in Overveen. De data van de twee edities die in september beginnen zijn als volgt: 
  Dinsdagavond 10,17,24 september, 1,8,15,22 oktober en 5,12 en 19 november. Van 19.30 - 20.45 uur.
  Vrijdagochtend 6,13,20,27 september, 4,11,18,25 oktober en 8, 15 november. Van 10.30 - 11.45 uur.

 • Wil je je vast inschrijven op de wachtlijst voor een van de najaarsedities van 2024? Schrijf je dan hier in.

 • Tijdens de reeks ontvang je ook een schat aan waardevolle content zoals virtuele work-outs en oefeningen, muziek speellijsten en lees suggesties om zelf thuis mee aan de slag te gaan. Deze content blijft gewoon tot jen beschikking ook na de live sessies.

 • De Full Circle Course kost €299,- incl btw.

 • Als je de Full Circle Course als verdieping naast je reguliere Flow by Fleur abonnement ontvang je tot 10% ledenkorting.

 • En last but not al all least; als je de Full Circle hebt afgerond maak je automatisch deel uit van de Full Circle community en heb je toegang tot de losse Full Circle sessies die twee keer per maand plaats vinden alleen voor Full Circle deelnemers.

Voel je nu een duidelijke ja? Meld je dan vast aan voor de wachtlijst via het inschrijvingsformulier. Wij nemen dan contact met je op.

Bij grote belangstelling geldt het principe 'first come first serve'. Mocht je er deze keer niet bijzitten kom je wel bovenaan de wachtlijst voor een volgende editie.

Dit was een geweldige reis om dichtbij mezelf te komen. Ik ben geland in mijn lijf en heb meer energie. Ik voel beter wat mijn eigen behoeftes zijn en kan die accepteren en koesteren."

Sarah - Deelneemster Full Circle Course

bottom of page