top of page

de Full Circle Course
Powered by Flow by Fleur

Beeldmerk_edited.png

Mis jij wel eens diepgang in je beweeg routine?
Verlang je naar meer belichaming in persoonlijke ontwikkeling?

 

Ga mee op reis door je lichaam!

De Full Circle Course bij Flow by Fleur is een sleutel tot beweging en transformatie! Dit is jouw kans om je in te schrijven voor een reeks diepzinnige trainingen vol plezier, waarin we samen op ontdekkingstocht gaan in de magische wereld van het lichaam en beweging.

 

Deze inspirerende reeks activeert op praktische wijze de verbinding met je lichaam. Je leert over de verschillende systemen en hun werking, en nog belangrijker, hoe je ze slim kunt gebruiken in je dagelijkse beweging. We passen alle kennis direct toe, zodat het echt geïntegreerd wordt en je het kunt toevoegen aan je skillset. En het allermooiste is dat je gedragen wordt door een veilige en gelijkgestemde gemeenschap van medecursisten. Allemaal vrouwen die graag meer verbinding en kennis met en over hun lichaam willen.

"Dit was een geweldige reis om dichtbij mezelf te komen. Ik ben geland in mijn lijf en heb meer energie. Ik voel beter wat mijn eigen behoeftes zijn en kan die accepteren en koesteren."

Sarah - Deelneemster Full Circle Course

 

 

Is het tijd voor een nieuw hoofdstuk in jouw persoonlijke groei? En wil je dit minder vanuit het hoofd en meer vanuit het hart doen? De Full Circle Course is een programma dat je letterlijk en figuurlijk tot beweging aanzet.

 

Wat je kan verwachten? Een betoverende mix van technieken die zich richten op het vergroten van lichaamsbewustzijn. We combineren dans, dynamisch stretchen en fitness. Je leert over het centrale zenuwstelsel en de invloed ervan op beweging. En je optimaliseert jouw kennis over en de verbinding met je bindweefsel. Ook verleg je je grenzen met behulp van barre-werk. Dit alles wordt gedragen door de kracht van muziek en bezieling. En dat is nog niet alles.

 

De Full Circle Course gaat voorbij het fysieke aspect want ook energiewerk is erin geïntegreerd, waardoor je niet alleen je fysieke lichaam traint maar ook intentie toevoegt. Het is een holistische benadering die de relatie met je lichaam en je innerlijke leiding activeert. Zodat je meer belichaamd, van binnenuit kan leven. We willen graag dat je plezier hebt, dat je je ontwikkelt en dat je jezelf verrast met wat je kunt bereiken als je vrienden wordt met je lichaam.

Dus, ben je klaar om jezelf onder te dompelen in deze unieke ervaring? Schrijf je  dan in voor de Full Circle Course en ontdek de magie van beweging en transformatie.

 

 

 

 

 

 

  • Leer alles over beweging en ontwikkel een diep begrip van je lichaam.

  • Geniet van diverse disciplines, van dans tot barre-werk, en laat je inspireren.

  • Ontdek de impact van het centrale zenuwstelsel en optimaliseer je bindweefsel.

  • Verrijk je training met prachtige muziek, bezieling en energiewerk voor een holistische benadering.

 

Maak van beweging een avontuur en groei met elke stap die je zet! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in deze unieke reis naar zelfzorg en persoonlijke transformatie.

Fleur heeft ons tijdens de Full Circle Course diep geraakt en veel handreikingen gegeven om in ons lichaam te kunnen en mogen voelen en in vrijheid te kunnen bewegen. Het samenzijn met deze toffe dames is van grote meerwaarde voor het delen en durven loslaten van dat wat niet meer bij me hoort.

Esther - deelneemster Full Circle Course

 

 

 

  • De Full Circle Course bestaat uit 10 actieve live sessie van 75 minuten.

  • De eerstvolgende reeks start in januari 2024. Deze vindt plaats in Hart Haarlem op vrijdagochtend van 10.15 tot 11.30 uur.

  • Tijdens de reeks ontvang je ook veel echt waardevolle content zoals virtuele work-outs en oefeningen, muziek speellijsten en lees suggesties om zelf thuis mee aan de slag te gaan. Deze content blijft gewoon tot jen beschikking ook na de live sessies.

  • De Full Circle Course kost €269,- incl btw.

  • Als je de Full Circle Course als verdieping naast je reguliere Flow by Fleur abonnement doet, kan je gebruik maken van ledenkorting.

Belangrijke informatie

Voel je een hele duidelijke ja? Meld je dan aan voor de wachtlijst middels via het aanmeldformulier. Wij nemen dan contact met je op.

Bij grote belangstelling geldt het principe 'first come first serve'. Mocht je er deze keer niet bijzitten kom je wel bovenaan de wachtlijst voor een volgende editie.

De Full Circle Course voelde elke week weer als een mini vakantie. Door de afwisselende manieren van bewegen (zowel langzaam en bewust als pittig en sneller), ademhalingstechnieken en geleide meditaties komen lichaam en geest weer helemaal met elkaar in verbinding. Het laat mijn energie bruisen en tegelijkertijd heb ik de rust en  het vertrouwen  in mijn eigen lijf weer gevonden. Janneke - Deelneemster Full Circle Course

 

bottom of page