Doe mee met de Online Essentrics

Dynamic Stretch lessen Van Fleur 

 

Juist  nu is het heel belangrijk om fysiek en mentaal in goede conditie te blijven. Met name de flexibiliteit van het lichaam (en de geest) kan je vergroten door bijvoorbeeld Essentrics. Deze fullbody workout zorgt ervoor dat je fysieke doorstroom op gang komt en je immuunsysteem op ‘aan' wordt gezet. Doe mee met de live online lessen. Hieronder lees je hoe je dat doet. 

 

1. Kies een lestijd in de agenda hier onderaan de pagina

Deze link neemt je mee het online aanmeldsysteem in waar je je registreert. Let op: De les-aanmelding sluit 10 minuten van te voren dus meld je op tijd aan!

 

2. Doe mee via ZOOM

Na inschrijving sta je automatisch op de deelnemerslijst en ontvang je de uitnodiging van Zoom ongeveer 10 minuten van te voren in je mailbox. Klik dan simpelweg op de uitnodiging in je email en Zoom opent zich vanzelf. Tip: om ervoor te zorgen dat je geluid is gedempt, is er een klein microfoon pictogram in de linkerbenedenhoek wanneer je zoom opent. Eventuele vragen voor of na de les kan je stellen via de chat functie in je scherm.

 

3. Wat betaal je voor de lessen?

Om de energetische balans tussen ontvangen en geven te behouden, laat ik het aan jou over of en wat je wilt doneren voor je deelname aan de online lessen. Na de les ontvang je van mij een mail met een open Tikkie waar je gebruik van kan maken.

 

 

Vind je les