Personal coaching

Wanneer is een persoonlijk 1 op 1 traject de beste keuze?

  • Voor als je lang niet hebt bewogen en weer wil leren om effectief en

         efficiënt te bewegen om vervolgens moeiteloos in te stappen in een groepsles.

  • Als je een specifieke doelstelling wilt behalen, bijvoorbeeld: herstel van blessure, weer fit worden na ziekte of burnout, meer flexibiliteit, body toning, en/of vrij van pijn kunnen bewegen.

  • Je zit in een revalidatietraject en wilt liever nog geen volle groepsles maar liever echt professionele allround één op een begeleiding.

  • Je wilt thuis of op een buitenlocatie in een kleine setting trainen in een programma dat speciaal helemaal persoonlijk op jou is afgestemd.

  • Je wilt meer leren over specifiek jouw lichaam en wat dat nodig heeft om juist te bewegen.

Een 1 op 1 programma is helemaal afgestemd op jouw specifieke doelen en jouw lichaam. Er is geen een traject hetzelfde. In een uitgebreide persoonlijke intake bepalen we samen welk programma jou het meeste resultaat gaat opleveren. 

Wil jij weten wat ik  voor jou kan betekenen? Dan kunnen we een telefonische 'Beweegscan' plannen, deze duurt ongeveer 30 minuten. In dit gesprek kom jij erachter wat jou beweegt, wat juist niet en welke vorm van beweging het beste past bij jou. Vul je gegevens in om een afspraak te maken. Ik help je graag verder.

Dank voor je aanvraag! Ik neem spoedig contact met je op

"De beweeg coaching van Fleur heeft me erg veel gebracht. Na de langdurige uitputting van mijn brein, ziekte en overgangsklachten was alle rek eruit. De eerste stap richting herstel was beweging dat wist ik...maar hoe? Nu ben ik een stuk wijzer. Vooral het inzicht dat je pas kan helen als de echte verbinding met je lichaam weer is hersteld. En dat je die via het lichaam zelf kan herstellen. Niet meer bewegen omdat het moet...ik moest zoveel van mezelf. Maar omdat ik het wil en fijn vind. Ik kan en wil nu weer bewegen. Ik ben vier kilo moeiteloos kwijt geraakt waar dat eerst nooit lukte. En ik kan weer echt genieten van wat mijn lichaam allemaal wel kan. Ik voel dat de flow weer is hersteld''