1 day retreat

1.png

Hey jij daar, mooie mens!

 

Merk jij ook dat moeder aarde aandacht vraagt om te helen en zich verder te ontwikkelen? Dat het vrouwelijke deel in ons wakker wil worden. Voel jij het verlangen naar zachtheid? Weet je dat de tijd is aangebroken om de zachte vrouwenkracht te bevrijden? Nou, waar wacht je nog op?

 

Het is niet zo ingewikkeld: Vrouwenkracht ontvouwt zich doorgaans speels en vanzelf. Dat hebben wij, Fleur Kalbfleisch (holistisch personal fitness trainer) en Jacqueline Koome (Founding mother van systemisch energetische therapie) namelijk al vaak ondervonden in ons dagelijks werk met vrouwen en mannen.

 

Laten we samen op onderzoek uitgaan. Door systemisch energetisch werk te combineren met lichaamswerk komt feilloos aan het licht wat er nodig is om de de door generaties lange vervormde vrouwelijke energie in jou weer in haar puurste vorm te belichamen.

 

In deze dag-retreat krijg jij een 'sweet taste' van de ultieme vrouw in jou. We gaan uit ons hoofd en in ons lichaam. Want daar zit jouw wijsheid opgeslagen. Jij gaat naar huis met zicht en helderheid over waar het in jouw systeem nog meer mag stromen.

 

Kom mooie mens, zet met ons deze stap, het is tijd.

 

Sassy groet,

 

Fleur & Jacqueline

Soulsisters

 

 

De sassys vinden plaats op 5 februari of 12 maart bij Boerderij Achtervennen in Ilpendam. Kosten €195,-, inclusief biologische lunch en materiaal.