_DSC0090.jpg

Strandpaviljoen

Tijn Akersloot

Zandvoort

Schermafbeelding 2021-08-31 om 14.11.01.png

HART Haarlem
Haarlem centrum

Flow by Fleur heeft een allround concept. De trainingen op de locaties buiten en binnen worden namelijk gecombineerd met een uitgebreid online aanbod. De live trainingen vinden in de zomermaanden plaats bij paviljoen Tijn Akersloot in Zandvoort, een prachtige plek aan de kust. Het buitenseizoen loopt van mei tot en met oktober. En in de winter doen we ook wel eens spontane pop-up lessen op het strand bij mooi weer.

 

Daarnaast heeft Flow by Fleur gedurende het hele jaar ook een hele fijne binnenlocatie bij Hart Haarlem. Hier worden in de wintermaanden gevarieerde Essentrics lessen aangeboden op het hoogste niveau.

 

En last but not least kan je als lid van onze studio gebruik maken van een diversiteit aan online materialen. Wat een prachtige verdieping biedt op je training.

 

De online omgeving wordt ook gebruikt als terugval basis voor als het weer te slecht is in het buitenseizoen. Een ideale combinatie van helend bewegen met alle (gezondheid) voordelen die het strand biedt, de prettige en persoonlijk omgeving van Hart Haarlem en de verdieping en flexibiliteit van online trainen.

Naast groepsles bieden wij  gespecialiseerde  holistische 1 op 1 trainingen of bedrijfs workshops op maat aan. Neem voor meer informatie contact op met ons.

Welke beweging past het beste bij jou? Vraag de gratis test aan.