top of page
_DSC0090.jpg

Strandpaviljoen

Tijn Akersloot

Zandvoort

Schermafbeelding 2021-08-31 om 14.11.01.png

HART Haarlem
Haarlem centrum

Schermafbeelding 2023-01-15 om 11.32.49.png

Tetterode hal
Overveen

Schermafbeelding 2023-01-15 om 11.38.39.png

201 Fysiosport
Haarlem

Eén studio op verschillende plekken in Haarlem en omstreken. En in de zomer op het Zandvoortse strand. En ook nog de mogelijkheid om thuis online te bewegen. Flow b y Fleur is een allround concept.

 

De lessen vinden plaats op verschillende fijne zaal locaties. Zo is er altijd wel een plek in de buurt waar je onze lessen kan volgen.

 

In de zomermaanden vinden veel trainingen buiten ook plaats met als vaste stek al 13 jaar lang strandpaviljoen Tijn Akersloot in Zandvoort, een prachtige plek aan de kust. Essentrics@thebeach is al 13 jaar lang een zeer geliefd concept onder onze klanten,

 

En last but not least kan je als lid van onze studio gebruik maken van een diversiteit aan online materialen. Wat een prachtige verdieping biedt op je training.

 

Een ideale combinatie dus van helend bewegen met alle (gezondheid) voordelen die het strand biedt, de prettige en persoonlijk omgeving van de verschillende zaal locaties en de verdieping en flexibiliteit van online trainen.

Naast groepsles bieden wij  gespecialiseerde  holistische 1 op 1 trainingen of bedrijfs workshops op maat aan. Neem voor meer informatie contact op met ons.

Welke beweging past het beste bij jou? Vraag de gratis test aan.

bottom of page