top of page
_DSC0090.jpg

Strandpaviljoen
Tijn Akersloot
Zandvoort

Schermafbeelding 2021-08-31 om 14.11.01.png

HART Haarlem
Haarlem centrum

Schermafbeelding 2023-01-15 om 11.32.49.png

Tetterode hal
Overveen

Eén studio, talloze locaties in Haarlem en omstreken, en zelfs op het zonnige Zandvoortse strand gedurende de zomermaanden. Flow by Fleur is een veelzijdig concept.

 

Onze lessen vinden plaats op diverse fijne locaties, zodat er altijd wel een plek in jouw buurt is waar je mee kunt doen.

 

In de zomer verplaatsen we vaak onze trainingen naar buiten, met als vaste thuisbasis strandpaviljoen Tijn Akersloot in Zandvoort. Al meer dan 14 jaar is Essentrics@thebeach een geliefde zomerbesteding voor onze trouwe klanten. Deze lessen voelen als een mini-vakantie.

 

En last but not least, als lid van onze studio kun je profiteren van een rijkdom aan online materialen. Dit biedt een prachtige verdieping aan jouw training.

 

Kortom, we bieden de ideale mix van helende beweging met de gezondheidsvoordelen van het strand, de aangename en persoonlijke sfeer van diverse zaallocaties, en de flexibiliteit van online training.

Naast groepslessen bieden wij ook gespecialiseerde holistische 1-op-1 trainingen en op maat gemaakte bedrijfsworkshops aan. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

bottom of page