top of page
_DSC0005_edited.jpg

Fleur Kalbfleisch

Oprichtster van Fflow Academy

Een van oorsprong klassiek geschoolde ballerina met een passie voor beweging, het lichaam én leefkracht oftewel energie. Door een verkeersongeluk op haar negentiende belandde zij in een zwaar revalidatietraject waardoor bewegen niet meer vanzelfsprekend was. Dankzij de combinatie van de Essentrics methode en een diepgaand persoonlijk ontwikkelingstraject heelde haar lichaam.

,,Binnen Fflow Academy combineer ik mijn ervaring als danser, de universitaire opleiding Kunstgeschiedenis, mijn werkverleden in de corporate wereld en het ondernemerschap. Ik ben en blijf een eeuwige student van het lichaam. Ik zie plezierige en effectieve beweging als een kunst en een kunde. Naast ballet en Essentrics volgde ik diverse opleidingen in het systemische werk.  Ook verdiepte ik me in energetisch lichaamswerk. Al die elementen komen samen in de holistische personal trainingen en de Full Circle Course die we aanbieden. En omdat ik een sterk ontwikkelt zesde zintuig heb, ben ik in staat om het lichaam lezen en de boodschappen die het geeft te vertalen. "

 

Vanuit de filosofie dat alles energie is en dat energie moet bewegen, werkt Fleur met honderden klanten per jaar praktisch, theoretisch en holistisch aan de beste versie van het lichaam. Of je nu atleet of couch patato bent, Fleurs doel is om, het lichaam weer te laten bewegen zoals het bedoeld is te bewegen. Zonder pijn, met plezier en in balans. En dat dat voor iedereen mogelijk is daarvan is zijzelf het levende bewijs.

bottom of page