top of page

This is our 'why'...ons verhaal
 

Fleur werkt(e) o.a. met:

Schermafbeelding 2018-10-23 om 12.12.21_
Schermafbeelding 2018-10-23 om 12.13.43_
Schermafbeelding 2018-10-23 om 12.15.26_
Schermafbeelding 2018-10-23 om 12.16.02_
Schermafbeelding 2018-10-23 om 12.16.54_
Schermafbeelding 2018-10-23 om 12.17.32_

In de samenwerking we met jou aangaan, begin je met het leren in ontspanning en vriendelijk te bewegen. Daarnaast bouwen we lichaamsbewustzijn op. Vervolgens trainen we op flexibiliteit, kracht, mobiliteit, veerkracht; of wat jouw persoonlijke doel ook maar is. Je hele lichaam vindt zo weer balans. Vaak verdwijnen klachten en al na een paar trainingen wordt meer bewegingsvrijheid ervaren. Bij een regelmatig trainingspatroon (ten minste 2 keer per week) zorgt deze aanpak trouwens ook voor een drastische verbetering van sport prestaties die zich meer richten op korter spierwerk (denk aan hardlopen, zwemmen of golfen).  Dit alles doen wij in een persoonlijke kleine setting, op verschillende locaties, met gelijkgestemden, onder bezielde begeleiding van ons topteam én op mooie muziek! Maar boven alles  is onze intentie dat jij plezier beleeft aan bewegen en met een grote glimlach de les uitloopt. 

Groepsles

Onze Essentrics groepslessen worden zowel binnen als buiten gegeven. Kijk hier voor onze locaties. Een les bestaat uit een uur lang “vloeiende grote bewegingen en dynamische stretches” op fijne muziek. Hierdoor worden alle 650 spieren getraind. Na enkele weken kun je al resultaat verwachten: meer ruimte in je lichaam, een plattere buik en een slankere taille, billen en benen. Doordat je spieren sterker worden verbetert ook je lichaamshouding. De perfecte manier om je lijf soepel en sterk te houden. Er zijn verschillende soorten Essentrics® training. Hier kan je bekijken welke er zijn en wat ze inhouden.

Meer informatie over groepsles vind je hier.

Holistische personal training

Heb je een specifiek doel zoals herstellen van blessure of ziekte, pijnvrij worden of meer mobiliteit, flexibiliteit of spierdefinitie? En wil jij graag weten wat jou beweegt en wat juist niet? Personal training geeft veel inzichten. Je leert niet alleen de basis van de Essentrics techniek, met 100% aandacht voor jou en je lichaam. Maar het is een programma afgestemd op jouw doelen, behoeften en geschiedenis waarbij we gaan luisteren naar de wijsheid van jou lichaam. Wil jij meer weten  over Holistische Personal training? En wil je graag een eerste stap zetten om weer juist te bewegen? Dan raden we je aan een 'beweegscan' aan te  vragen, Dit is een telefonisch consult van ongeveer 30 minuten met Fleur waarin jij echt helderheid krijgt over jouw beweegdoelen en hoe je ze vanuit de wijsheid van je eigen lichaam echt kan gaan halen.

Maar...zoals zoveel dingen laat een nieuwe manier van bewegen zich vaak beter ervaren dan uitleggen...dus, kom je kennismaken?

Dynamisch stretchen geeft je lijf kracht, souplesse en energie.

Ons aanbod

bottom of page