bewerkt_150366119_edited.jpg

Ons lichaam is gemaakt om optimaal te bewegen. 

Essentrics doet precies dat.

  • Wil jij vroegtijdige veroudering voorkomen en vertragen?

  • Ben je op zoek naar een workout die zorgt voor meer flexibiliteit en bewegingsvrijheid

  • Wil jij je sport prestaties verbeteren en blessures voorkomen?

  • Zoek je een manier om het genezingsproces van blessures te versnellen en de pijn te verlichten?

  • Verbeter jij graag je energieniveau en metabolisme?

  • Train je het liefst je hele lichaam?

  • Vind je buiten sporten ook zo fijn?

  • Benader jij je lichaam ook op en holistische manier?

  • Wil je graag  lichaamsbewuster worden?

  • Hou je van professionele begeleiding met persoonlijke aandacht?

Welke beweging past het beste bij jou? Vraag de gratis test aan.

Het traject dat ik met mijn klant aanga, begint met het leren in ontspanning en vriendelijk te bewegen. Daarnaast bouwen we lichaamsbewustzijn op. Vervolgens trainen we op flexibiliteit, kracht, mobiliteit, veerkracht; wat jouw persoonlijke doel ook maar is. Je  hele lichaamsstructuur vindt zo weer balans. Vaak verdwijnen klachten en al na een paar trainingen wordt meer bewegingsvrijheid ervaren. Bij een regelmatig trainingspatroon (ten minste 2 keer per week) zorgt deze aanpak ook voor een drastische verbetering van sport prestaties die zich meer richten op korter spierwerk (denk aan hardlopen, zwemmen of golfen).

Groepstraining

De groepstrainingen vinden op dit moment natuurlijk uitsluitend online plaats. Maar zodra het weer kan staan we in en rond het leefstijl gebouw van Landgoed Duinlust in Overveen. En op het strand van Zandvoort! Een groepstraining bestaat uit een uur lang “vloeiende grote bewegingen en dynamische stretches” op mooie muziek. Hierdoor worden alle 650 spieren getraind. Na enkele weken kun je al resultaat verwachten: meer ruimte in je lichaam, een plattere buik en een slankere taille, billen en benen. Doordat je spieren sterker worden verbetert ook je lichaamshouding. De perfecte manier om je lijf soepel en sterk te houden. Er zijn verschillende soorten Essentrics® training. Hier kan je bekijken welke er zijn en wat ze inhouden.

Personal coaching

Heb je een specifiek doel, zoals meer range of motion, flexibiliteit, toning of herstellen en pijnvrij worden? En wil jij graag weten wat jou beweegt en wat juist niet? Dan is een één-op-één training iets voor jou. Personal coaching geeft veel inzichten. Je leert niet alleen de basis van de Essentrics techniek, met 100% aandacht voor jou en je lichaam. Maar het is een programma afgestemd op jouw doelen, behoeften en geschiedenis waarbij we gaan luisteren naar wat jou lichaam allemaal te vertellen heeft.  En je kan zelf de locatie kiezen; bij je thuis, op het strand of bij Duinlust. Wil jij weten of Personal coaching iets voor jou is en wat het aanbod is? Dan raden we je aan een 'beweegscan' aan te  vragen, Dit is een telefonisch consult van ongeveer 30 minuten waarin jij helderheid krijgt over jouw beweegdoelen en hoe je ze het beste kan halen.

Dynamisch stretchen geeft je lijf kracht, souplesse en energie.

​Essentrics bij Flow by Fleur biedt al deze voordelen 

Kijk voor meer informatie over de Essentrics  methode op essentrics.com