bewerkt_150366119_edited.jpg

Ons lichaam is gemaakt om optimaal te bewegen. 
De Essentrics methode
doet precies dat.

  • Wil jij vroegtijdige veroudering voorkomen en vertragen?

  • Ben je op zoek naar een intelligente workout die meteen zorgt voor meer flexibiliteit en bewegingsvrijheid?

  • Wil jij je de optimale beweeglijkheid van je lichaam verbeteren en blessures voorkomen?

  • Zoek je een manier om het genezingsproces van blessures te versnellen en de pijn te verlichten?

  • Verbeter jij graag je energieniveau en metabolisme?

  • Wil jij wijzer worden van je workout en begrijpen hoe je lichaam werkt?

  • Benader jij je lichaam ook op en holistische manier?

  • Wil je graag  lichaamsbewuster worden?

  • Hou je van echte professionele begeleiding met persoonlijke aandacht?

Welke beweging past het beste bij jou? Vraag de gratis test aan.

Het traject dat jij met ons aangaat, begint met het leren in ontspanning en vriendelijk te bewegen. Daarnaast bouwen we lichaamsbewustzijn op. Vervolgens trainen we op flexibiliteit, kracht, mobiliteit, veerkracht; of wat jouw persoonlijke doel ook maar is. Je hele lichaam vindt zo weer balans. Vaak verdwijnen klachten en al na een paar trainingen wordt meer bewegingsvrijheid ervaren. Bij een regelmatig trainingspatroon (ten minste 2 keer per week) zorgt deze aanpak ook voor een drastische verbetering van sport prestaties die zich meer richten op korter spierwerk (denk aan hardlopen, zwemmen of golfen).

Groepstraining

De groepstrainingen worden zowel binnen als buiten gegeven. Kijk hier voor onze locaties. Een groepstraining bestaat uit een uur lang “vloeiende grote bewegingen en dynamische stretches” op fijne muziek. Hierdoor worden alle 650 spieren getraind. Na enkele weken kun je al resultaat verwachten: meer ruimte in je lichaam, een plattere buik en een slankere taille, billen en benen. Doordat je spieren sterker worden verbetert ook je lichaamshouding. De perfecte manier om je lijf soepel en sterk te houden. Er zijn verschillende soorten Essentrics® training. Hier kan je bekijken welke er zijn en wat ze inhouden.

Holistische personal training

Heb je een specifiek doel zoals herstellen van blessure of ziekte, pijnvrij worden of meer mobiliteit, flexibiliteit of spierdefinitie? En wil jij graag weten wat jou beweegt en wat juist niet? Personal training geeft veel inzichten. Je leert niet alleen de basis van de Essentrics techniek, met 100% aandacht voor jou en je lichaam. Maar het is een programma afgestemd op jouw doelen, behoeften en geschiedenis waarbij we gaan luisteren naar de wijsheid van jou lichaam.  En je kan zelf de locatie kiezen; bij je thuis, op het strand of in de studio. Wil jij meer weten  over Holistische Personal training? En wil je graag een eerste stap zetten om weer juist te bewegen? Dan raden we je aan een 'beweegscan' aan te  vragen, Dit is een telefonisch consult van ongeveer 30 minuten met Fleur waarin jij echt helderheid krijgt over jouw beweegdoelen en hoe je ze vanuit de wijsheid van je eigen lichaam echt kan gaan halen.

Dynamisch stretchen geeft je lijf kracht, souplesse en energie.

​Bewegen bij Flow by Fleur biedt al deze voordelen 

Kijk voor meer informatie over de Essentrics methode op essentrics.com