Aanbod lessen
 

Stretch & Tone

Een full body Essentrics workout geschikt voor alle levels van fitness waarin kracht gecombineerd wordt met stretchen door alle 650 spieren in het lichaam te gebruiken. Deze les zal de flexibiliteit en bewegingsvrijheid van je lichaam vergroten en komt ten goede aan een gezond, slank gespierd en pijnvrij lijf. De les is op een vriendelijk tempo op muziek.

Stretch & Release

Een langzamere herstellende Essentrics training op muziek die de bewegingsvrijheid en flexibiliteit van spieren en gewrichten herstelt.  De focus ligt op het weer leren in ontspanning te bewegen. Het energieniveau en immuunsysteem worden gestimuleerd en het zelfhelende vermogen van  het lichaam aangesproken.

 

Barre Stretch

Een full body Essentrics workout geschikt voor alle levels van fitness waarin kracht gecombineerd wordt met stretchen door alle 650 spieren in het lichaam te gebruiken. Met de Barre Workout gebruiken we een stoel als barre. Zo kom je in diepere stretches vooral in het bekken en heup gebied.  Dit zorgt voor meer gerichte body-toning. Lengte, souplesse en kracht op de plekken waar jij dat nodig hebt. Vooral voor mensen met lage rugklachten en kortte hamstrings is dit een ideale workout.

Essentrics  at Beach

Elke zomer, vanaf mei t/m september, staan we op het Zandvoortse strand om daar een Stretch & tone les te geven in de buitenlucht. Een ideale combinatie van vriendelijke beweging met alle (gezondheid) voordelen die het strand biedt.

®