top of page

Soorten Essentrics training

Beeldmerk.png

Essentrics laat zich op verschillende manieren beoefenen en alle vormen ervan doceren wij in onze studio. Dat geeft jou de mogelijkheid om precies die les te kiezen die op dat moment het beste past bij jou en je lichaam. 

 

Essentrics Stretch & Tone

Dit is de standaard full body Essentrics workout geschikt voor alle levels van fitness waarin zachte kracht gecombineerd wordt met stretchen door alle 650 spieren in het lichaam te gebruiken in een les. Deze les zal de flexibiliteit, kracht en bewegingsvrijheid van je lichaam meteen vergroten en komt ten goede aan een gezond, slank gespierd en pijnvrij lijf. De les is op muziek.

Essentrics release & restore

Een langzamere herstellende Essentrics training op rustige muziek die de bewegingsvrijheid en flexibiliteit van spieren en gewrichten herstelt.  De focus ligt op het weer leren in ontspanning te bewegen, een vaardigheid die veel van ons niet meer kennen. Het energieniveau en immuunsysteem worden gestimuleerd en het zelfhelende vermogen van het lichaam aangesproken. Een zeer effectieve manier om te herstellen na blessure of ziekte.

Essentrics Barre 

Een absolute favoriet!! Omdat deze les mobiliteit, muzikaliteit en flexibiliteit allemaal combineerd tot een heerlijke les.  Een full body workout geschikt voor alle levels van fitness. Met de Barre workout gebruiken we een de balletbarre als tool voor diepere stretches; vooral in het bekken en heup gebied.  Dit zorgt voor meer gerichte body-toning, lengte, souplesse en kracht op de plekken waar jij dat nodig hebt. Vooral voor mensen met lage rugklachten en korte hamstrings is dit een ideale workout.

Essentrics  at Beach

Al 15 zomers lang verbreden we ons lesaanbod in het zomerseizoen.  Dan vliegen we uit naar het Zandvoortse en Bloemendaalse strand voor een aantal Essentrics trainingen in de buitenlucht. Een ideale combinatie van alles wat de Essentrics methode te bieden heeft in combinatie met alle (gezondheid) voordelen die het strand.

Essentrics Essentials 

Een resultaat gericht programma waarbij we de Essentrics methode afstemmen op jouw lichaam, doelen en verlangens. Meer informatie...

Voor het actuele groepsles rooster klik hier.

bottom of page