top of page

Aanbod lessen

Beeldmerk.png

Onze studio biedt een gevarieerd aanbod aan lessen en heeft zich gespecialiseerd in de Essentrics methode. Essentrics laat zich op verschillende manieren beoefenen en alle vormen ervan doceren wij in onze studio.

 

Stretch & Tone

Een full body Essentrics workout geschikt voor alle levels van fitness waarin kracht gecombineerd wordt met stretchen door alle 650 spieren in het lichaam te gebruiken. Deze les zal de flexibiliteit en bewegingsvrijheid van je lichaam vergroten en komt ten goede aan een gezond, slank gespierd en pijnvrij lijf. De les is op een vriendelijk tempo op muziek.

Stretch & heal

Een langzamere herstellende Essentrics training op rustige muziek die de bewegingsvrijheid en flexibiliteit van spieren en gewrichten herstelt.  De focus ligt op het weer leren in ontspanning te bewegen. Het energieniveau en immuunsysteem worden gestimuleerd en het zelfhelende vermogen van  het lichaam aangesproken.

Welke beweging past het beste bij jou? Vraag de gratis test aan.

Barre 

Een full body Essentrics workout geschikt voor alle levels van fitness waarin kracht gecombineerd wordt met stretchen door alle 650 spieren in het lichaam te gebruiken. Met de Barre workout gebruiken we een stoel als barre. Zo kom je in diepere stretches vooral in het bekken en heup gebied.  Dit zorgt voor meer gerichte body-toning, lengte, souplesse en kracht op de plekken waar jij dat nodig hebt. Vooral voor mensen met lage rugklachten en korte hamstrings is dit een ideale workout.

Essentrics  at Beach

Al 12 zomers lang staan we  vanaf april t/m september op het Zandvoortse strand om daar een Essentrics lessen te geven in de buitenlucht. Een ideale combinatie van vriendelijke beweging met alle (gezondheid) voordelen die het strand biedt.

Holistische personal training

Een resultaat gericht programma op maat afgestemd op jouw lichaam, doelen en verlangens waarbij we gaan luisteren en kijken naar jou lichaam.  En je kan zelf de locatie kiezen; bij je thuis, op het strand of in de studio. Je zal niet de eerste zijn die na dit traject weer echt plezier krijgt in beweging. Benieuwd? Kijk hier voor meer informatie.

Voor het actuele rooster klik hier.

bottom of page