top of page

Indium; mijn healthhack voor meer energie dan je ooit hebt gehad.


Indium; mijn healthhack voor meer energie dan je ooit hebt gehad.

Ken je dat, dat je een griepje hebt en daarna maar blíjft kwakkelen? Dat je denk: Het zal de beginnende overgang wel zijn. En dat je je serieus afvraagt; hoe ga ik dit aanpakken? Ik had het afgelopen jaar, weken lang. Ik had nul energie, sliep slecht, was humeurig en lusteloos. Omdat in mijn wereld stilstand achteruitgang is, besloot ik te health hacken, op zoek naar de juiste formule voor meer energie. Die heb ik gevonden! En met het najaar (en misschien de overgang wel) voor de deur, wil ik jou deze waanzinnige booster niet onthouden.

Mijn energie is inmiddels weer terug En hoe. Mijn lichaam bruist weer, ik heb nog maar 6,5 uur slaap per nacht nodig en mijn haar en huid zijn nog nooit zo goed in conditie geweest. Ik voel me tien jaar jonger. En wat helemaal fijn is dat mijn beginnende overgangs verschijnselen verdwenen lijken te zijn. Mijn maandelijkse cyclus loopt weer gemakkelijk met de klok gelijk. En allemaal door het advies van mijn hofleverancier The Health Factory om indium te proberen. Ook wel bekend als ‘de druppel van verjonging’. Indium is het op zeven na meest zeldzame spoorelement op aarde en is tot op heden niet gevonden in planten, dieren en andere menselijke voedingstoffen. Het menselijk lichaam bevat wel indium, maar alleen tot het 25ste- 40ste levensjaar. Uit ons eten en drinken kunnen we het dus helaas niet meer bijtanken, terwijl we het harder nodig hebben dan ooit. Wat Indium hoofdzakelijk doet is het balanceren van je hormoonhuishouding*. 140% meer mineralen Maar er is meer dat Indium doet. Een druppel indium per dag zorgt er namelijk ook voor dat je in één klap 140% meer mineralen binnen krijgt dan normaal. Omdat er nog maar weinig mineralen in voeding zitten, is mineralen bijnemen ook echt een goed idee. Voor mij een reden om niet alleen indium te proberen maar ook de Okinawa mineralen van de Health Factory te testen. Deze zeekoraal mineralen combineren meer dan 70 mineralen en sporenelementen. Door de indium neem je van deze substantie 140% meer op dan normaal. Een enorme boost voor je gezondheid dus. Alsof je alles aanvult en weer in balans trekt.

Die combinatie blijkt de gouden formule De effecten van indium op korte termijn zijn o.a. een verbeterde slaap en minder behoefte aan slaap, meer uithoudingsvermogen en een sneller herstel na inspannende activiteiten. Het boost ook je lichamelijk en geestelijk welzijn en je immuunsysteem. Op de langere termijn zorgt het voor een verbeterde huidstructuur, minder klachten van mensen met diabetes type 2, PMS, overgang en andere hormonale schommelingen (ideaal om te ontzwangeren of je cyclus weer helemaal regelmatig te krijgen).

Kun jij zo’n extra zetje wel gebruiken? De combinatie van Indium en Okinawa kan je met korting aanschaffen in onze webshop. Je krijgt er dan ook een goede gebruiksaanwijzing bij zodat je systeem op een rustige manier aan deze gouden formule kan wennen. Want ik gun het je gewoon om je te voelen zoals ik me nu al maanden voel!

*Let wel even op dames: Als je hormoonversterkende middelen gebruikt, zoals de pil, Mirena spiraal of hormoon overgang therapie, dan is Indium geen goed combinatie. Deze middelen zorgen namelijk voor een kunstmatige piek in de toegediende hormonen terwijl Indium juist de piek eraf haalt. Als je daar meer over wilt weten schroom dan niet contact met me op te nemen!


Comments


bottom of page