top of page
Schermafbeelding 2019-09-16 om 11.33.59.png
Beeldmerk.png

Doe je mee met onze specials?

Naast groepslessen, persoonlijke trainingen en cursussen bieden wij , vaak op woensdagavond, exclusieve specials aan. Deze vaak wat langere sessies zijn als een diepe duik in beweging, gefocust op specifieke thema's, technieken of doelgroepen. Hier nemen we de tijd en aandacht om te verkennen en te ervaren, wat doorgaans resulteert in een verrijkende ervaring. De specials zijn opgenomen in ons reguliere rooster. Je kan een apart toegangsbewijs aanschaffen, maar je kunt ze ook betalen met credits van je leskaart of vanuit je abonnement. Ontdek meer en duik dieper in de wereld van beweging met onze wekelijkse specials.

 

 

Welke specials kan je de komende tijd verwachten ?

 

 

Full Circle Classes

Deze speciaal is exclusief voor de deelnemers van de Full Circle Course. Twee keer per maand stappen we samen in de methodiek van de Full Circle Course en bewegen we samen in een 'inner flow circle' op een bepaald thema.

Flow dans sessies

Dansen en bewegen vanuit het hart in een samen gecreëerde energie op inspirerende muziek. Een artistiek alternatief voor Ecstatic dance of een avondje naar de disco! Geef je over aan de taal van de dans die iedereen spreekt.

The 5 ritmes

Ontdek de Vijf Ritmes: een bewuste beweegsessie die je meeneemt op een reis door middel van dans. Geïnspireerd door Gabriëlle Roth, brengt deze dansvorm je snel tot je binnenwereld door de vijf ritmes te volgen. In tegenstelling tot traditionele danslessen zijn er geen vastgestelde passen; iedereen beweegt op hun eigen unieke manier. Door het lichamelijk ervaren van de vijf verschillende levensritmes ritmes wordt je je bewust maakt van je lichaam, emoties en innerlijke krachten. Een unieke ervaring waarbij dans fungeert als meditatie, geleid door de eeuwenoude wijsheid van de Vijf Ritmes.

bottom of page