top of page
Schermafbeelding 2021-10-25 om 15.54_edited.jpg

Het Essentrics Essentials personal training pakket
Leer de fijne kneepjes van de Essentrics methode

 Een leven waarin beweging niet alleen vanzelfsprekend is, maar ook een bron van plezier en elegantie is bij Fflow Academy natuurlijk binnen handbereik. Maar als jij net als vele andere vrouwen in onze community nieuw bent aangekomen op het beweegpad herken je dit misschien ook:

 • Je voelt je nog wat onzeker over onze manier van bewegen. Essentrics is nieuw en je hebt het nog nooit gedaan.

 • In ontspanning bewegen? Hoe die je dat?

 • In een groepsles voel je je nog wat kwetsbaar en bekeken.

 • En er is vaak wat minder tijd om oefeningen aan te passen aan de specifieke behoeften van jouw unieke lichaam.

 • De lestijden van de vaste groepslessen passen  niet helemaal niet in jouw agenda.

 • Je weet dat je een stok achter de deur nodig hebt om jouw niet bewegende gewoonte te transformeren in een bewegende routine.

Persoonlijke aandacht afgestemd op jouw lichaam

Hoe zou het zijn als je persoonlijk en rustig kan kennismaken met een nieuwe beweegvorm en een training die is afgestemd op jouw lichaam en behoeften; oftewel maatwerk. In de intieme setting van een prachtige omgevingen weg van de drukte van een sportschool. Waar individuele aandacht en slimme correcties jouw beweeg ervaring doen laten groeien en verdiepen. Zodat je je helemaal zeker genoeg voelt om in te stappen in een intieme groepsles. Hoe zou het zijn als bewegen een feest wordt, een veilige bezigheid waar je steeds naar uitkijkt?

Het kan...

Tijdens mijn zwangerschap kreeg ik bekkeninstabiliteit en kon ik niet meer bewegen zoals voor mij normaal was. Twee jaar geleden ontdekte ik Essentrics en dat ging wel goed, eindelijk weer sporten! Nu heb ik pas een personal training van Fleur gehad...wat heb ik er veel aan gehad! Wat een verschil kan het maken een voet net even anders neer te zetten. Dit kan ik iedereen aanraden, je haalt zo veel meer uit je lessen. Dankjewel Fleur!'' Lisette Strijder  I  Personal training en groepsles client

 

 

Essentrics Essentials Personal Trainings Pakket

Het Essentrics Essentials Personal trainingspakket is er speciaal voor vrouwen zoals jij. Dit pakket bestaat uit 3 live trainingen en vele extra's. Het is een sympathieke deep-dive die jou een geweldige kans biedt op:

 

 • Een unieke Aanpak: Van jouw lichaam is er maar één, daarom richten wij er ons in de één-op-één begeleiding op om elke oefening perfect af te stemmen op jouw specifieke behoeften en ritme.

 • Een boost van je zelfvertrouwen en een kijkje op wat jouw lichaam allemaal nog wel kan: In een persoonlijke omgeving ga jij ontdekken dat er nog zoveel mogelijk is en dat je met die kennis en die zekerheid geen belemmering meer ziet om deel te nemen aan groepslessen.

 • Een kans om jouw verlangens in het middelpunt van de aandacht te zetten: In een personal trainings traject kan je specifieke doelen of bepaalde klachten aanpakken en met deze kennis kan je vervolgens aan de slag of dat nou thuis is of in een groepsles.

 • Flexibiliteit in planning: Jouw agenda mag geen hindernis zijn. Met flexibele planningen passen de sessies zich moeiteloos aan aan jouw leven.

 • Verdieping: Met een Essentrics Personal training pakket krijg jij een grondig begrip van de Essentrics methode. Onze Personal Training biedt ruimte voor gedetailleerde uitleg en het beantwoorden van al jouw vragen, zodat je helemaal voorbereid bent in de groepslessen.

Leer de fijne kneepjes van de Essentrics methode aan de hand van jouw unieke lichaam!

Dat is wat je leert tijdens de Essentrics Essential Personal Training

Jij gaat ervaren wat je lichaam allemaal wel niet kan. Je leert je de fijne kneepjes van Essentrics en die spitsen we helemaal toe op jouw unieke lijf en wensen.  Je gaat ervaren hoe je slim kan bewegen in ontspanning. En dat is een skill die echt het verschil gaat maken! En je leert hoe je (weer) juist en met plezier beweegt. Want dat is tenslotte waar het lichaam voor is gemaakt.

Dit krijg je

Een uitgebreide beweegscan

In dit vrijblijvende gesprek van ongeveer 30 minuten wordt het helder voor jou waar het niet stroomt en wat er moet gebeuren om te komen daar waar je naartoe wilt. Je hebt de eerste stap naar weer met plezier bewegen gezet.

3 persoonlijke 1 op 1 sessie van 50 min.

'This is were the magic happens.' In onze 1 op 1 sessies leer ik je weer hoe jij ontspannen en juist beweegt.  We tunen in op de intelligentie en capaciteiten van jouw lichaam. Zodat het zich weer kan gaan herstellen. In onze sessies zal loepzuiver aan het licht komen wat jouw lichaam nodig heeft om weer de beste versie van zichzelf te worden.

Onbeperkt toegang tot de live groepslessen 

Doe mee met de Essentrics lessen van onze studio. Zodat jij wekelijks in groepsverband onder professionele begeleiding van mij of een van de gecertificeerde docenten kan oefenen. Want herhaling en oefening baart kunt.

Onbeperkt toegang tot een breed scala aan online trainingen 

In onze zeer uitgebreide online omgeving vind je diverse trainingen, workouts en instructie materiaal die jouw proces optimaal gaan ondersteunen. Je vindt er materiaal gefilterd op lengte en thema. je kan hier 24/7 terecht.

 

Toegang tot de besloten online community

Zodat jij in een veilige omgeving geïnspireerd kan worden over alles wat met vriendelijke beweging te maken heeft. We leren hier van elkaar en door elkaar. En de gedeelde kennis geeft net dat extra zetje en bewustzijn.

​Jouw investering?

 • De eerste stap is een kennismakingsgesprek. We starten met een uitgebreide beweegscan van ongeveer 30-40 minuten. In dit gesprek kom jij erachter wat of wij bij je passen en hoe we je het beste kunnen helpen in een dergelijk traject. Het gesprek is helmaal gratis en vrijblijvend; een mooie eerste stap op weg naar een bewegend leven in vertrouwen.

 • Als je besluit om met ons te samen te werken, worden er 3 één op één sessies van 50 min. gepland in onze charmante studio in Overveen.  Deze sessies plannen we doorgaans wekelijks in binnen de periode van 4 weken. In deze sessies ga je veel leren oven specifiek jouw lichaam en wat er nodig is om het in optimale beweging te zetten. 

 • Dit traject van 4 weken vraagt een financiële investering van €299,-  (excl. BTW).

 • Na dit Essentrics Essentials Personal trainingstraject kan je in overleg met jouw trainer verder gaan met de online of live Essentrics groepslessen. Of je kan je persoonlijke training traject verlengen met een strippenkaart van 5 of 10 sessies. Waarbij je gedurende de periode dat de strippenkaart geldig is 24/7 toegang houdt tot de online bibliotheek.

,,Ik vond het fijn en gezellig en vertrouwd. jammer dat het nu alweer voorbij is.  Nu op naar de groepslessen!" Suzanne

 

Hoe lang ga jij nog wachten met de kickstart van jouw bewegende leven?

 

Stel je eens voor hoe je je zou voelen als:

 • Je binnen 4 weken helemaal up to date bent met de fijne kneepjes van de Essentrics methode.

 • Je nu weet hoe je in ontspanning kan bewegen.

 • Beweging een glimlach op je mond tovert.

 • Je onbekommerd en vol vertrouwen mee kan doen aan onze Essentrics groepslessen in de studio of op het strand van de zomer!

 • Als je je lichaam beter hebt leren kennen en precies weet waar ze toe in staat is en hoe je bepaalde oefeningen aanpast.

 • Je onder professionele begeleiding moeiteloos al je beweegdoelen haalt.

 

Het is echt mogelijk, je zal niet de eerste zijn die dit op deze manier gaat ontdekken.

Begin jouw unieke Essentrics reis vandaag nog! Dan is nu de tijd gekomen om jouw persoonlijke Essentrics reis te beginnen! Wil je dit eens nader onderzoeken en telefonisch advies ontvangen van een van onze personal trainers? Meld je dan  hier aan voor de vrijblijvende beweegscan. 

 

 

Onze garantie

Vanuit ervaring en het werk wat we met vele cliënten hebben gedaan, weten we dat elke traject altijd iets oplevert. Vandaar dat we resultaat garanderen. Maar mocht het nou zo zijn dat je na de eerste training toch van vervolg afziet meldt dat dan binnen 24 uur per mail dan krijg je je complete investering retour. 

Die ja! Die je nu voelt kan je gelijk omzetten in actie door de eerste stap te nemen. Meld je hier aan voor de vrijblijvende beweegscan. Begin vandaag nog met de juiste beweging in de goede richting.

We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Hartelijke groet,

 

team   Flow by Fleur

_DSC0076_edited_edited.jpg
bottom of page