top of page
IMG_5685_1.jpg

Maaike Kuipers

Essentrics docente, Personal trainer

Dit is Maaike, van jongs af aan al geïnteresseerd in het menselijk lichaam en de werking hiervan. Haar sport achtergrond is Atletiek, dansen (modern ballet, jazzballet) en mountainbiken. Maaike is een geschoold oefentherapeut Mensendieck en had haar eigen praktijk. Zij bekijkt het lichaam als geheel  vind het heerlijk om samen met patiënten “de puzzel” van het lijf te onderzoeken en weer in balans te brengen. Daarnaast is zij (stoel)masseur en geeft ze sinds 20 jaar zwangerschapscursussen o.a. in het OLVG in Amsterdam .

 

Na een intensieve periode van verbouwen van haar nieuwe huis, verhuizen van Amsterdam naar Haarlem en daarna het oplopen van een heftige oorinfectie en operatie, was zij zelf helemaal niet meer in balans. Haar lijf protesteerde aan alle kanten toen ze bij Flow by Fleur terecht kwam. Maaike raakte bekend met de Essentrics methode en kon na een jaar stilstand weer echt bewegen.

 

,,Ik was meteen enthousiast, mijn lijf ging al snel beter voelen en bovenal ik vond het heerlijk om te doen. Geen les sloeg ik over, ik was verkocht. Juist de combinatie van helend en met plezier bewegen op muziek: het paste helemaal in mijn straatje. Dit overbrengen en meegeven aan andere mensen in combinatie met mijn achtergrond is wat ik wilde.'' Dus is Maaike nu een gecertificeerd  Essentrics docent bij Flow by Fleur. 

 

Haar doel is om je inzicht, vertrouwen en plezier in bewegen te geven en je te laten voelen dat je vaak meer kunt dan je denkt. En verder streeft ze er naar om het lijf (weer) in balans te brengen. 

bottom of page