top of page

Haal Meer Uit Je Abonnement: Inspirerende Verhalen van Online Trainingsliefhebbers

Van Doelgericht Trainen tot Persoonlijke Groei: Ervaringen en Advies van Onze Online Tribe


Manieren om jouw online training succesvol te maken.

De mooi weer maanden nodigen natuurlijk vooral uit om samen lekker buiten te bewegen. Maar onderschat de veelzijdigheid van online trainen niet! Om jou te inspireren, verzamelden we de ‘best practises’ van onze online Tribe (voor hun privacy hebben we hun echte namen niet gebruikt). Wie weet inspireren ze je om ook het maximale uit jouw online abonnement te halen.


9 manieren om jouw onlinetraining optimaal in te zetten


1. Maaike neem ons altijd mee in haar laptop als ze op reis gaat. Ze is veel onderweg voor haar werk en kan op elke gewenste locatie elke dag Essentrics doen op het hoogste niveau. Zo behoudt ze veerkracht in haar avontuurlijke bestaan.


2. Floor leidt een erg sportief leven. Ze gebruikt de online trainingen voor of na intensief sporten. Zo blijft zij soepel en zijn haar spieren in balans. Ze merkt zelfs dat haar prestaties verbeterd zijn door de extra online Essentrics training.


3. Carolien gebruikt de online workouts als ondersteuning en verdieping van haar Personal Coaching traject. Zij is erg gemotiveerd om van haar klachten af te komen en online kan ze daarop gerichte workouts doen. Op deze manier bereikt zij haar doel sneller.


4. Inge wil graag mooie getonde ballet armen deze zomer. Zij doet elke dag een arm workout om dat in snel tempo voor elkaar te krijgen. Ze heeft onlangs wat nieuwe mouwloze tops aangeschaft om het resultaat aan iedereen te kunnen laten zien.


5. Meike woont in Friesland, ze is echt fan van flexibiliteit training maar spreekt niet goed Engels Daarom zijn de Nederlandstalige online work-outs een verademing voor haar. Ze mailt ons soms met een verzoeknummer. Daar gaan wij dan uiteraard mee aan de slag.


6. Joke heeft een drukke baan met onregelmatige werktijden en is dus niet altijd in de gelegenheid om naar de leslocatie te komen. Maar online kan ze ‘s morgen en ‘s avonds in 15 minuten haar hele lichaam stretchen en versterken. En dat merkt ze; al haar rugklachten zijn verdwenen.


7. Lies heeft net een burn-out overwonnen maar moet nog wel erg op haar energie letten. Vanwege de variatie in work-outs kan ze elke dag een workout kiezen die bij haar energieniveau past. Zo werkt ze met haar lichaam en herstelt ze gestaag.


8. Ella pakt elke dag 10 of 20 minuten online mee. Ze heeft het nodig want ze heeft een voornamelijk zittend beroep. Voordat ze dit deed voelde ze zich elke dag strammer worden. Nu lijkt het wel alsof haar lichaam 5 jaar jonger aanvoelt.


9. Bianca wil graag weten hoe ze een oefening goed uitvoert. In de online omgeving vindt ze voor vele oefeningen tutorials die haar precies uitleggen wat ze te doen heeft om een oefening efficiënt en correct uit te voeren. Zo blesseert ze zich niet en behaalt ze snel resultaat.


En jij, hoe haal jij het maximale uit jouw online abonnement? Als je benieuwd bent naar hoe online trainen jouw ding wordt, lees dan deze tips eens.


Wil jij naar aanleiding van dit verhaal kennismaken met Essentrics, online en live? Misschien zijn de online trainingen van onze Essentrics studio dan wel iets voor jou. Neem contact met ons op als je hier graag voor wilt aanmelden.

Comments


bottom of page